torsdag 25 mars 2010

Jaja, jag vet...

...det är superglest mellan inläggen, och jag kommenterar aldrig i några andra bloggar. Det här med inredningsblogg, som jag började med för ett par år sedan, funkar ju inte. Jag tar mig aldrig tiden att fota några grejor och lägga upp på bloggen. Det blir mer en läs-blogg med väldigt många ord i olika kombinationer. Jag har alldeles för många ord inuti mig som vill ut, och kombinationen många vackra bilder på samma sak + långa texter blir liksom som en porrfilm med dialog och handling. Och det har ju aldrig funkat. Ibland vill man ha porren, ibland drama, kärlek eller komedi. Aldrig i kombination.

Så då har jag tänkt. Ska jag lägga ned Ljuvliga liv och starta en annan blogg i stället? En som heter något i stil med "Ibland ljuvliga och ibland rent-ut-sagt-för-jävliga-liv"? Så att man liksom vet vad som ska möta en; långa litanior om livet, så som det nu ser ut. Men nästan inga vackra inredningsbilder. Mer ordkonst än bildkonst. Så får det nog bli.

Får se om domännamnet är ledigt.

Kram kära älskade läsare! Jag avgudar er alla.

Och i sann Kerstin-anda får jag på slutet dåligt samvete och vill passa på att be om ursäkt till alla som någonsin känt sig förorättade i denna blogg. Det vill säga ni som är snälla, t.ex. mina vänner och alla underbaringar som kommenterar jämt och ständigt. Er andra skiter jag i. Ni kan även fortsatt dra åt skogen. T.ex. Herr Flaskbotten, är du såhär dum eller gör du dig till? Du blir ju värre för var år som går.

5 kommentarer:

Önskedrömmar i hvitt sa...

Halloj!
Måste väl erkänna att jag faktiskt tittar in till dig för att läsa dina underbara texter, som är som livet självt: ibland så roliga att jag skrattar tills jag nästan kissar på mig och tårarna rinner och ibland så sorgsna att tårarna rinner då med. Du kanske ska kalla bloggen för "Kleenex-bloggen" ;P
Stor kram på dig och glad påsk,
Maria

Galleri Hönshuset sa...

Hej

Gör det som känns bäst för dig, bara du inte lägger ner helt =)

Ha en toppendag. Kram Pirre

Lilla Vrån sa...

Måste få säga att dina texter har varit något jag sett fram emot att läsa.
Därför har jag sörjt över att dina inlägg har kommit lite glesare.
Nu har jag full förståelse att tiden inte räcker till alltid, det jag vill säga att om du bestämmer dig för att ha enbart en "skrivar" blogg så skulle då jag vara en trogen läsare.
Det som är viktigast är att du gör det som känns bäst för dig.
Ha en fin vecka!
Kramar//Carina

Må Gott sa...

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ!!! Jag säger helt tvärtemot alla andra (som vanligt är jag fröken-tvärtemot *fniss*): VÅÅÅÅÅÅÅGA inte lägga ner din underbara ljuvliga blogg om livet. Du bestämmer ju själv vad den ska innehålla. Ett ljuvligt liv handlar inte bara om inredning (kom igen - hur jäkla ljuvligt skulle det vara då?! På en skala?!) utan skratt tårar å en massa mer eller mindre ljuvligt jäkelskap däremellan! Skriver gör du när du har tid å lust å lägger du in en bild då å då så blir det extra godis.

Jag menar - se på undertecknad. När gjorde jag mitt senaste inlägg, bortsett från dagens?! Rubriken var HÖGSOMMAR! Så det var ju inte på den här sidan året som du förstår. Än sen då?! Kommer livet emellan så gör det, då skriver man om det eller så låter man bli och så skriver man när man skriver. Typ!

Jag ÄLSKAR din blogg - precis som den är!!!, så jag upprepar: VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅGA inte lägga ner den!!!

Må godis å kramar i massor från
Anette - som sitter här å väntar på nästa inlägg...när det än dyker upp och vad det än innehåller!!! :-)

Hwita Villan sa...

Hej hej.... ville bara höra hur det är med dig? Hoppas allt är bra.

Kram M