lördag 25 april 2009

Ibland...

...fast inte särskilt ofta, men ibland.

När man hoppat i sina blommiga gummistövlar och ställt sig i traktorkärran för att skyffla hästgödsel till trädgårdslandet så ringer Aftonbladet.

Och om saker och ting blivit något annorlunda redan innan, så blir de definitivt aldrig mera desamma, från och med nu.

Aftonbladet har gjort sin research grundligt och snokat upp anhöriga till patienten som avled. Även den lokala tidningen levererar idag dödsstöten.
Attans, herr Flaskbotten och dr. Pengar!
Kommentarer i stil med "hjärtstillestånd händer så sällan", där andemeningen är "lite svinn får man ta", smäller inte särskilt högt när ett vuxet barn saknar sin pappa och inte förstår varför ingen hjälpte, när det väl gällde.

Rekommenderar en titt i ovan nämnda tidningar, någon gång i helgen.

- älskad igår, hatad idag. Iallafall av vissa.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skickar en länk så att du förstår att du absolut INTE är hatad(av oss som har en gnutta intelligens utan imponerande ställning i samhället) utan att vi är imponerade av det du gör!! Vi är några stycken..:))
Kram i solskenet!!//E


http://www.facebook.com/profile.php?v=feed&id=686277807#/group.php?gid=86724093448&ref=nf

Maud sa...

Under min tid som nattsyster på det lokala sjukhuset var det ingen som påtalade att vi skulle ringa efter psykdoktorn om något akut skulle hända....den tanken har nog inte funnits...då skulle man ha informerat om det....under mina snart 30 år som sjuksköterska har det varit precis tvärtom....har det hänt något akut(medicinskt) på psykavd...ja då har medicin/narkos gänget begett sig dit.... Men kanske har psykdoktorn på det lokala sjukhuset denna uppgift klar för sig...intressant vore det att få veta....om de verkligen vet att de skall bistå vid hjärtstopp...det verkar som våra folkvalda väljer att hitta på efterkonstruktioner av tveksamt innehåll istället för att ta det ansvar som de borde...ta konsekvenserna av sina oövertänkta skrivbordsbeslut..de beslut och ideer som låter bra men som inte har någon förankring i verkligheten...men det vågar man inte..nej man försöker att föra över skulden på den som står i verkligheten och får ta konsekvenserna av skrivbordsbesluten. Man försöker att lägga ut dimmridåer och det gör mej arg och ledsen.
Kerstin du ska veta att vi är en hel del som vet att du talar det som är sant och verkligt...vi har varit där....
Det blev en lång kommentar ,men jag blir så trött på dessa undanflykter och bortförklaringar av de ryggradslösa individer som lägger ut texten...Grrr

Hoppas du har det någorlunda gott och skönt i helgen min vän!!!
Kraam Maud